FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Ned i vekt

Jeg feirer!!

Siden i august i fjor har jeg villet ned i vekt. Ikke fordi jeg føler meg så veldig stor (oki, kanskje litt), men fordi tallene sier at jeg er det. Dette har jeg strevd og strevd med. Jeg la om kosten min drastisk fra sommer til vinter 2012 og spiste bare 1500 kcal daglig. På et tidspunkt veide jeg tilogmed all mat jeg spiste og hadde en aktiv hverdag. Jeg gikk likevel ikke ned i vekt. Jeg var fryktelig dårlig til å spise regelmessig fordi jeg "sparte" kcal til senere på dagen (skikkelig dumt). Jeg ødela rett og slett hele forbrenningen min.

I år begynte jeg å trene og holdt hverdagen sunn. Jeg gikk ned ca tre kilo på 5-6 mnd og tenkte at joda det går jo fremover, men jeg var likevel ikke helt fornøyd..

Nå har jeg gått ned en hel kilo på 10 dager!! Jeg er superfornøyd, men nå gjør jeg ting som er bra for meg og kroppen min. Jeg har endelig funnet en balanse. Jeg spiser MYE mer og REGELMESSIG!! Jeg er ikke lenger nøye på kcal innholdet på maten, men bruker sunn fornuft og spiser når jeg er sulten. Da holder jeg heletiden kroppen og fordøyelsessystemet i gang i tillegg til at jeg trener og hviler.
Så etter ti mnd med lite mat og frustrasjon har jeg endelig begynt å lytte til kroppen min.

Så nå feirer jeg!!! Og koser meg med denne ;p

Ironisk. Hadde en ismocha (sukker) tidligere i dag, lover.

Men tenkte å gi dere mitt beste tips, LYTT TIL KROPPEN DIN, BRUK SUNN FORNUFT!!! Og keep going ;)

2 kommentarer

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

07.06.2013 kl.19:29

Fin blogg du har!!

inmyheels

07.06.2013 kl.19:30

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits