FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Praksis

Praksisen min i psykisk helsearbeid er over med blandet følelser. Deilig at det nærmer seg ferie, men praksisen min var helt fantastisk. Hvis den neste blir halvparten så bra, er jeg heldig.

Jeg har lært helt utrolig mye og utviklet ferdighetene mine og blitt mye tryggere på meg selv. Før jeg gikk ut i praksisen var jeg usikker på hva jeg gikk til. Dette feltet var helt nytt for meg og jeg var usikker på hva jeg kunne forvente.

Nå har jeg et helt annet bilde av hva psykisk helsearbeid er. Man jobber med sykdommer. Et brukket ben eller en urinveisinfeksjon er lettere å forstå seg på fordi man kan ta tester og bilder og man får et svar på hva som ikke er helt som det skal. Når det handler om en psykisk lidelse er det vanskeligere å forstå fordi forskningen ikke har funnet svaret. Fordi man ikke kan ta tester eller bilder. Leger kan ha ulike meninger om pasienter, symptomene kan endre seg. Medisiner kan også virke inn i dette bildet. I tillegg må man skille mellom personen og sykdommen. Dette høres veldig innvirket ut. Jeg er glad jeg ikke er lege eller skal bli det.

Et av de viktigste tiltakene for pasienter med psykiske lidelser å etablere håp.

For hvis ikke det er håp, hva er det da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits