FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Søvn i det uendelige.

Plutselig får jeg et kick til å rable ned noe på denne stusselige bloggen. Kunne ønske det var oftere, men dessverre er det ikke mer enn litt innimellom.

Vel, søvn er vanskelig å balansere.. Jeg er et B-menneske uten sidegrenser. Døgnrytmen min bare flyter ut i det uendelige og ingenting. Du skjønner, vi har prosjektarbeid i gruppe på skolen og dermed lite obligatoriske møter. Det meste av arbeidet skjer hjemme og jeg kan selv bestemme når og hvor dette skal gjøres, og jeg kan ikke fordra det.. For min del er det manko på grenser og avtaler som kan holde meg i skinnet. Jeg sliter big time med å få lagt meg om kvelden og det verste er å rive meg ut av senga om morgenen. I går skulle jeg faktisk i møte med gruppa klokka 1000. Jeg stod derfor opp klokka halv ni og tenkte at nå skal jeg stå opp tidligere fremover, kom igjen dette skal du klare!!! Også kommer jeg hjem i tretiden, sovner på sofaen i fem tiden og våkner et kvarter før jeg skulle trene. Krise. En time på sofaen fører til sen natt på meg. Jeg la meg ikke før i 2 tiden. Jeg kunne jo sikkert lagt meg før og tilogmed fått sove før også, men jeg var eller følte meg ikke trøtt og hadde ingen tidlige planer dagen etter og derfor ble jeg rett og slett sittende oppe (Håper flere kjenner seg igjen i den tankegangen). Men idag fikk jeg en overraskelse. Jeg bråvåknet i 9 tiden!!! Hurra, jeg har endelig klart å snu på døgnrytmen min tenkte jeg. Jeg satte meg på sofaen og leste litt i papirene mine. Også klarer jeg å SOVNE!!! Våknet for 20 min siden av at min kjære kysser meg og deretter stikker på skolen.

Vel, god morgen godtfolk!! Håper dere får en deilig dag og en god nattesøvn når den tid kommer :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits