FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Netthets

Jeg klikket meg inn på en link via Facebook og fikk en skikkelig bakoversveis av det som møtte meg. Jeg er tydeligvis utrolig naiv som tror "du er så stygg og feit" (eller noe i den duren) er blandt de styggeste kommentarene som florerer rundt på nettet. I dag gikk det en dokumentar på SVT som handlet om netthets av kvinner med fokus på menn som hetset. Det var noen av det groveste jeg har hørt. Helt utrolig at noen for det første i det hele tatt kan "hate" noen som de aldri har lært seg å kjenne i det hele tatt og at de for den andre setter seg ned forann pcen for å sjikanere noen på den måten. Jeg er rystet!!

Jeg håper ikke du er en av de som sprer pest på nettet. Hold deg for god for det. Hvis du har så innmari sterke følelser for å uttrykke deg om en annen person så gjøre det på en konstruktiv måte. Man blir bare bitter og trist og irritabel av å rakke ned på andre, og sannsynligvis er man ikke så innmari mye bedre selv..

Nå håper jeg vi går en ny tid i møte. Vi trenger en forandring! Vi må støtte hverandre og sette pris på andres fremgang.

Make love, not war people!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits