FORSIDEN KONTAKT UKENS BLOGG INSTAGRAM BLOGLOVIN FACEBOOK

Savn

Jeg er vist litt melankolsk i dag.. Nå
sitter jeg på bussen på vei hjem og har hatt litt tid til å tenke på alt det jeg savner.

? Jeg savner kjæresten min. Jeg var i Stocholm med venner fra fredag til mandag sist helg. I uka hadde min kjære veldig mye å gjøre på skolen og det ble derfor lite kvalitetstid da. Også dro jeg hjem en tur på torsdag. Så nå gleder jeg meg til kjærestekos i kveld, uten hverdagens kjas og mas.

? Jeg savner katten min. Jeg drømte om henne i natt faktisk, men hun ble gammel og syk og hun forsvant for 5 år siden. Henne får jeg nok ikke sett igjen. Men det er fint med besøk i drømmene.

? Jeg savner foreldrene mine. Mamma er i Afrika og pappa hadde full agenda danne helgen så han hadde ikke tid til å treffe meg. Dårlig planlegging fra min side. Jaja, jeg ser dem til jul.

? Jeg savner Besta (mormor). Hun døde dagen etter bursdagen min i år. Jeg kan fremdeles begynne å styrt gråte hvis noe minner meg om henne. Tårer*

? Jeg savner bestefar. Ikke på samme måte som Besta. Kanskje på en finere måte. Han døde når jeg var 7 og forklarer kanskje hvorfor.

? Jeg savner den litt usikre tiden i starten av et forhold. Jeg ville likevel ikke gitt noe som helst for den gode tryggheten jeg føler nå. Vi kan kanskje prøve å late som. Date nr. 1 take 2.

? Jeg savner et bedre kosthold. Nå har det vært mye ferier og derfor blir det godt og komme tilbake til hverdagen.

? Jeg savner å ri og ha ansvaret for min egen hest.

Nå har jeg nevnt noen av det jeg savner mest. Jeg synes det kan være litt fint å savne innimellom. Noe av det kommer jeg til å se/ha igjen mens noe annet er noe jeg alltid kommer til å savne på den ene eller andre måten.

Å savne vitner vel om gode minner.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

inmyheels

inmyheels

24, Kristiansand

Jeg er Kristiane og jeg kommer fra Kristiansand men bor nå i Oslo. Her bor jeg sammen med kjæresten. Drømmen min er å bli jordmor og det målet skal jeg nok nå til slutt. Ris og ros tas imot med takk. ENJOY!

INSTAGRAM

Annonser

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits